Η εταιρεία μας «ΥΙΟΙ ΚΩΝ.ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΠΕ» δραστηριοποιείται από το 1978 (αρχικά ως ατομική επιχείρηση του ιδρυτή της κου Κωνσταντίνου Μαρμαρά και από το 1998 όπου και ανέλαβε η δεύτερη γενιά, με την σημερινή της επωνυμία) με κύριο αντικείμενο την εμπορία, εισαγωγή και εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς και αποξηραμένων φρούτων, ελαιών και οσπρίων.

Τα τελευταία χρόνια  δραστηριοποιείται και με την συσκευασία, αποθήκευση και διεθνή μεταφορά προϊόντων τρίτων.

Η έδρα της βρίσκεται  στην περιοχή Μαγούλα της Κορίνθου, σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 31.300τ.μ. εκ των οποίων τα 7.500τ.μ. είναι στεγασμένα, με 9 ψυκτικούς θαλάμους 1.730τ.μ. για την σωστή συντήρηση ακόμα και των πιο ευπαθών προϊόντων. Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί συσκευαστήριο πατάτας και κρεμμυδιού εμβαδού 2.450τ.μ.

Επίσης στο Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ελεύθερη ζώνη) έχουμε ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις εξοπλισμένους με ψυκτικούς θαλάμους (συνολικού εμβαδού 2.500τ.μ.), για την καλύτερη εξυπηρέτηση της βορείου Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές σωστής επεξεργασίας και αποθήκευσης των προϊόντων μας, έτσι ώστε να μπορούμε να προμηθεύσουμε τον πελάτη μας με προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Επιθυμώντας να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια υγιεινής των προϊόντων μας, καθώς και να εδραιώσουμε τη θέση μας στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε, ακολουθούμε αυστηρούς κανόνες υγιεινής και συνεχείς ελέγχους. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιητικό ISO 22000 που εγγυάται την ορθή διαχείριση των προϊόντων μας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα τους.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς και προμηθευτές (Ευρώπη, Ασία, Αφρική και λατινική Αμερική), και έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε την θέση μας ως μια πρωτοπόρος εταιρεία στο είδος. Οι μεταφορές των προϊόντων μας γίνονται κυρίως με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών μας, εντός και εκτός Ελλάδας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή και έγκαιρη παράδοσή τους, με εξασφάλιση της άριστης ποιότητας.